Bijdragen aan een betere wereld?

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard (SOL) zet zich samen met de bevolking van Babati, Tanzania voor de verbetering van de leefomstandigheden in deze regio. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers zoals een voorzitter, secretaris en mensen om mee te denken over de projecten. We vergaderen maximaal 1 x per maand. Kijk voor meer informatie over onze projecten op de website www.sol-lingewaard.nl.

Daarnaast houdt de stichting het idee van ontwikkelingssamenwerking levend in de gemeente Lingewaard. Daarom geeft SOL ieder jaar inwoners van Lingewaard de kans om een financiële bijdrage te ontvangen voor kleine projecten elders in de wereld.

Heeft u binding met Lingewaard en een project waar u een kleine financiële ondersteuning wilt ontvangen van de SOL? Meld dan uw project aan voor 27 november via info@sol-lingewaard.nl.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Elk jaar kan SOL namens Gemeente Lingewaard ondersteuning bieden aan projecten in ontwikkelingslanden die niet door SOL zelf zijn georganiseerd. Deze steun is voorbehouden aan projecten die uit Lingew