Bijdragen aan een betere wereld?

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard (SOL) zet zich samen met de bevolking van Babati, Tanzania voor de verbetering van de leefomstandigheden in deze regio. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers zoals een voorzitter, secretaris en mensen om mee te denken over de projecten. We vergaderen maximaal 1 x per maand. Kijk voor meer informatie over onze projecten op de website www.sol-lingewaard.nl.

Daarnaast houdt de stichting het idee van ontwikkelingssamenwerking levend in de gemeente Lingewaard. Daarom geeft SOL ieder jaar inwoners van Lingewaard de kans om een financiële bijdrage te ontvangen voor kleine projecten elders in de wereld.

Heeft u binding met Lingewaard en een project waar u een kleine financiële ondersteuning wilt ontvangen van de SOL? Meld dan uw project aan voor 27 november via info@sol-lingewaard.nl.

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Wij zoeken bestuursleden

Heb je goede voornemens voor 2020? En is een van de voornemens vrijwilligerswerk? Sluit je dan bij SOL. We zijn op zoek naar mensen woonachtig in Lingewaard die ons huidige bestuur kunnen versterken.

WAT IS DE SOL?

De SOL staat voor Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard en zet zich in, samen met de bevolking van Babati, Tanzania, voor de verbetering van de leefomstandigheden in deze regio. Daarnaast houdt de stichting het idee van ontwikkelingssamenwerking levend in de gemeente Lingewaard.

CONTACT

E: info@sol-lingewaard.nl

RSIN/fiscaal nummer: 8143.56.898

KvK nummer: 41058636

IBAN: NL56 RABO 0105 7681 38